Code voor in de

(F)ONS BRAUHAUS

(F)ons Brauhaus

Terwijl buiten de trekkers over het veld scheuren is het feest in Fons Brauhaus! Denk bier, denk bratwurst, lederhosen und dirndls! The Mountain Crew, Falsch Und Verrückt en DJ Jeronimo maken er met jou een über gezellig Deutsche mittag van!Men neme 5 bloedmooie mannen in Lederhose en mixen dat met rockgitaren en heel veel partypower. Et voila: daar hebben we Mountain Crew op het podium. Deze Oostenrijkse band brengt de sfeer van het originele Oktoberfest moeiteloos over naar onze Deurningse feesttent. Een stukje winterse gezelligheid hartje zomer.

Richtig Stimmung !

Halve hanen !

Uiteraard geniet je in (F)ons Brauhaus volop van heerlijke halve hanen, liters bier en, zoals het in Bayern voorgeschreven staat, de echte Pretzel. (In Nederland krakeling genoemd)

Dit is de uitgelezen dag om heerlijk te genieten van die gemütlichkeit en alles wat daarbij komt kijken.Spölt ze noe Falsch of bunt ze helemoal Verrückt?

Wij weten het ook niet maar één ding weten we wel: dit is de beste starter die je mee kunt maken voor een écht Oktoberfest! Kom en geniet met Twentse trots van deze spontane knappe mannen.

Reutum? ...... Joa oet Reutum!Zondag 25 juli 2021

Wacht niet langer en bestel je kaarten, dit wil je toch niet missen?