Code voor in de

Line-Up

De coolste acts en de bekendste namen!

Jij maakt het feest, zij maken de muziek! Speciaal geselecteerd voor jou: het beste uit muziekwereld. Wij stellen graag onze artiesten aan je voor.

DJ Paul Elstak

DJ Paul Elstak

Rakketak, in je trainingspak, helemaal uit je dak bij… Juist! DJ PAUL ELSTAK. The promised land, Kind van de duivel en Rainbow in the sky, de hits van deze hiphouse-topper spreken eigenlijk wel helemaal voor zich. Sneakers aan, vrienden verzamelen en helemaal losgaan op ons dansvloer!

Bestel kaarten
DJ Ötzi

DJ Ötzi

Een (ode aan een) artiest die eigenlijk geen uitleg behoeft. Wij zeggen “Anton” en wij horen je “Aus Tirol!” scanderen vanachter je beeldscherm. Tijdens ons weekend kun je weer ouderwets genieten van de kneitergoede hits die Ötzi heeft achtergelaten!

Bestel kaarten
DJ Jarzee

DJ Jarzee

Muzikaal talent van eigen bodem. DJ Jarzee is een geboren en getogen muzikale legende in Deurningen en hard op weg om heel Nederland te veroveren! DJ Jarzee is een veelzijdige dj die de hele tent weet op te warmen voor een grandioze avond.

Bestel kaarten
Falsch Und Verrückt

Falsch Und Verrückt

De traditionele lederhosen maar dan in een flitsend kleurrijk jasje; de heren van Falsch und Verrucht brengen een stukje Heimat naar onze feesttent. In blauw en roze brengen ze de beste hits ten gehore. Van classics tot meezingers, van inhaker of afmaker! Soms een beetje falsch maar het publiek is altijd verrückt!

Bestel kaarten
Kapellen festival

Kapellen festival

Een festival ín een festival, bij de Fancy Fair Feesten doen we dat gewoon! Wij hebben de beste kapellen uit Twente en omstreken verzameld en bij elkaar gebracht. Het wordt dus ultiem genieten van een stukje folklore die zijn weerga niet kent. Haal diep adem, poets je eigen trompet nog even op en (mee)blazen maar!

Bestel kaarten
Superzeroes

Superzeroes

Terug naar de zeroes! Is het al weer zolang geleden? Jazeker! Alweer 22 jaar zijn er verstreken sinds het memorabele tijdperk aanbrak. Tijd om herinneringen op te halen dus. Maak je op voor een avond lang het beste van de zeroes, met hits van Shakira, Enrique Iglesias, Atomic Kitten, Rihanna en vele bekenden meer.

Bestel kaarten
Lead

Lead

Een coverband waarbij het wel verdomde moeilijk wordt om stil te blijven staan. Energiek, interactief en steengoed; zo kondigen we deze 6 koppige band het beste aan. Gegarandeerd feest wanneer Lead de leiding heeft!

Bestel kaarten
Half um Half

Half um Half

Rock & Roll van eigen bodem. Helemaal uit Usselo komt deze boerenrockband in de wei van Fons de boel helemaal op z’n kop zetten. Een gouden combinatie, als je het ons vraagt. Luchtgitaar in de aanslag, een tarwesapje in de hand en rocken maar!

Bestel kaarten
Bende van Ellende

Bende van Ellende

Fijne hiphop, lekkere dance-glijers en smerige deuntjes, oftewel: een Bende van Ellende. En dat is dus ook precies wat je aantreft. Een gouden duo dat barst van de energie. Alles kan en alles mag!

Bestel kaarten
Feest DJ Jochem

Feest DJ Jochem

Met deze allround feestfanaat hebben we voor ieder wat wils! Verscheidene genres worden op een avond door de speakers geblazen, hiermee domineert deze feestraket de dansvloer. Op een avond met Jochem sta jij schouder aan schouder met je buur, loop jij kilometers polonaise en knallen de hits je om de oren.

Bestel kaarten
Formatie de Zoeke

Formatie de Zoeke

Al jarenlang een rots in de branding van de Fancy Fair Feesten. Een niet meer weg te denken muzikaal element op ons feestterrein is natuurlijk Formatie de Zoeke. Een groep mannen met passie voor de beste piraten hits en een goede interactie met hun trouwe publiek aan de andere kant van de band.

Bestel kaarten
DJ Jan Smit

DJ Jan Smit

Een DJ van Nederlandse bodem met een grootse staat van dienst. Van ski-hut tot feesttent en van balzaal tot bruin café; overal waar DJ Jan Smit achter de knoppen staat is het één groot feest. Ongeacht het genre wat er uit de speakers blaast, het wordt gegarandeerd gezellig!

Bestel kaarten