Code voor in de

FAQ

Veel gestelde vragen

Zijn er geen Weekendtickets te koop?

Nee, gezien de afnemende belangstelling zijn er geen weekendtickets meer te koop. Je kunt uiteraard wel voor elke dag afzonderlijk een ticket kopen en gewoon het hele weekend uit je dak gaan bij ons.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Nee dat kan niet, geef je ticket lekker door aan je vriend, vriendin, broertje of zusje!

Wat gebeurt er als de Fancy Fair Feesten 2021 niet doorgaan?

Dan annuleren we het gehele evenement en krijg je het geld van je aankopen retour. We zien je dan natuurlijk graag terug op de Fancy Fair Feesten 2022.

Wanneer gaat het feest niet door met het oog op de corona maatregelen?

Wij, als organisatie, willen de Fancy Fair Feesten alleen door laten gaan, als er geen coronamaatregelen van toepassing zijn. Een Fancy Fair Feesten met mondkapjes of met 1,5 meter afstand is niet praktisch.

Ben je in het bezit van een ticket, dan ben je als eerste op de hoogte van een eventuele afgelasting.

Vanaf welke leeftijd moet ik entree betalen?

Voor iedere bezoeker geldt de vermelde entreeprijs. Behalve de kleine koters op de zondagmiddag, zij kunnen gratis naar binnen voor de kindermiddag.

Wat is een FretStone?

FretStones zijn munten die je tijdens de Grootste BouwvakBBQ van Nederland op ons feestterrein nodig hebt om eten te halen. Je wisselt ze eenvoudig in bij een BBQ naar keuze. BBQ tenten op het terrein te halen. Het aanbod varieert van een eenvoudig speklapje tot een heuse tomahawk. Zo kan je jouw FretStones dus spenderen zoals het jou uitkomt!