Code voor in de

DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

Yabba-dabba-doo! Bouwvak it is! Juist nu verlang jij naar het grootste bouwvakfeest van Nederland. En dat weten wij maar al te goed! Daarom pakken we dit jaar groots uit met “De Grootste Bouwvak BBQ van Nederland" op vrijdag 23 juli 2021. 

Kom jij met collega’s, vrienden, familie, kennis of buurt genieten van het grootste BBQ festijn van Nederland? Ben jij een Fred, Barney of Wilma? Stel je eigen pakket samen of trek samen op met collega’s en regel dat jullie vakantieborrel onderdeel is van het grootste BBQ-feest van Nederland. 

Op het buitenpodium maken Frank van Etten en John West er sowieso een super gezellige avond van! En met de road show van Q-music het foute uur wordt het een super foute party waar je volgend jaar ook weer bij wilt zijn! 

Koop online je ticket inclusief consumpties en FretStones! Deze FretStones wissel je in bij een BBQ naar keuze. Zo bepaal jij zelf wat jij wilt eten van de BBQ. Wordt het een speklap of een heerlijk malse tomahawk?!Fout, fouter foutst! Terwijl iedereen een goede bodem bij de BBQ aan het leggen is, begint QMusic het foute uur op het podium. Wereldbekend en werelds gezellig. Zing alle foute hits mee en zorg dat je bijpassende dancemoves hebt. De perfecte aftrap voor dit weekend!

Frank Van Etten

Frank van Etten, volkszanger pur sang. Groeide op in Lelystad en Amsterdam en kennen we natuurlijk allemaal van hits als  Leef als een zigeuner, Huisje op wielen en Je maakt me en je breekt me. In een goede kroeg ontbreekt Frank van Etten niet en daarom staat ‘ie ook gewoon fijn bij ons op het buitenpodium!

John West

Inhaken en nog lang niet afmaken! Want door de meezingers van John West wil je nog lang niet naar huis. Bekend van Lekkerding, Wit Zwart en Jij laat me leven. Grijp nog een biertje, zorg dat je vooraan staat en zingen maar!