DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

Waar een klein dorp wel niet groot in kan zijn?! Zoals vele succesvolle jaren hiervoor beginnen we ook deze editie weer met de GROOTSTE BOUWBAK BBQ van Nederland! De vakantie inluiden met liters bier, goed vlees én onnoemelijk veel ‘schik’!


Fout, fouter foutst! Terwijl iedereen een goede bodem bij de BBQ aan het leggen is, begint QMusic het foute uur op het podium. Wereldbekend en werelds gezellig. Zing alle foute hits mee en zorg dat je bijpassende dancemoves hebt. De perfecte aftrap voor dit weekend!

Frank Van Etten

Frank van Etten, volkszanger pur sang. Groeide op in Lelystad en Amsterdam en kennen we natuurlijk allemaal van hits als  Leef als een zigeuner, Huisje op wielen en Je maakt me en je breekt me. In een goede kroeg ontbreekt Frank van Etten niet en daarom staat ‘ie ook gewoon fijn bij ons op het buitenpodium!

John West

Inhaken en nog lang niet afmaken! Want door de meezingers van John West wil je nog lang niet naar huis. Bekend van Lekkerding, Wit Zwart en Jij laat me leven. Grijp nog een biertje, zorg dat je vooraan staat en zingen maar!