Code voor in de

ARTIESTEN

De coolste acts en de bekendste namen!

Jij maakt het feest, zij maken de muziek! Speciaal geselecteerd voor jou: het beste uit muziekwereld. Wij stellen graag onze artiesten aan je voor.

DJ Jarzee

DJ Jarzee

Muzikaal talent van eigen bodem. DJ Jarzee is een geboren en getogen muzikale legende in Deurningen en hard op weg om heel Nederland te veroveren! DJ Jarzee is een veelzijdige DJ die de hele tent weet op te warmen voor een grandioze avond.

Bestel kaarten
DJ Jeronimo

DJ Jeronimo

DJ Jeronimo, geboren in Bathmen, weet wel hoe een feestje gevierd moet worden. Kreta, Mallorca of Oostenrijk, deze DJ zet óveral ter wereld de zaal op z’n kop. Met DJ Jeronimo hebben we ons een lawine aan muziek en een bult feestgedruis in de tent gehaald!

Bestel kaarten
DJ Paul Elstak

DJ Paul Elstak

Rakketak, in je trainingspak, helemaal uit je dak bij… Juist! DJ PAUL ELSTAK. The promised land, Kind van de duivel en Rainbow in the sky, de hits van deze hiphouse-topper spreken eigenlijk wel helemaal voor zich. Sneakers aan, vrienden verzamelen en helemaal losgaan op ons dansvloer!

Bestel kaarten
Falsch Und Verrückt

Falsch Und Verrückt

Spölt ze noe Falsch of bunt ze helemoal Verrückt? Wij weten het ook niet maar één ding weten we wel: dit is de beste starter die je mee kunt maken voor een écht Oktoberfest! Kom en geniet met Twentse trots van deze spontane knappe mannen.

Bestel kaarten
Formatie de Zoeke

Formatie de Zoeke

Al jarenlang een rots in de branding van de Fancy Fair Feesten. Een niet meer weg te denken muzikaal element op ons feestterrein is natuurlijk Formatie de Zoeke. Een groep mannen met passie voor de beste piraten hits en een goede interactie met hun trouwe publiek aan de andere kant van de band.

Bestel kaarten
Frank van Etten

Frank van Etten

Frank van Etten, volkszanger pur sang. Groeide op in Lelystad en Amsterdam en kennen we natuurlijk allemaal van hits als Leef als een zigeuner, Huisje op wielen en Je maakt me en je breekt me. In een goede kroeg ontbreekt Frank van Etten niet en daarom staat ‘ie ook gewoon fijn bij ons op het buitenpodium!

Bestel kaarten
House of Rock

House of Rock

A rock tribute to 90’s house: dan hebben we het over House of Rock. Deze band laat je de guilty pleasures van de jaren 90 herbeleven op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden! Bereid je voor op een explosieve act vol ronkende gitaren, vuur, danseressen en bijzonder lekkere muziek.

Bestel kaarten
John West

John West

Inhaken en nog lang niet afmaken! Want door de meezingers van John West wil je nog lang niet naar huis. Bekend van Lekkerding, Wit Zwart en Jij laat me leven. Grijp nog een biertje, zorg dat je vooraan staat en zingen maar!

Bestel kaarten
Loudar

Loudar

Zien we het al voor ons? Jij, je beste maten, een stralende hemel vol sterren en ijskoude drankjes. Om het helemaal af te maken presenteren wij Loudar op zaterdag! En Louder zal het gaan! Hij heeft al vele clubs afgebroken met zijn energieke sets en brengt jou complete madness. Een ding is zeker: als deze man in de buurt is beleef je een memorabele nacht!

Bestel kaarten
Mountain Crew

Mountain Crew

Men neme 5 bloedmooie mannen in Lederhose en mixen dat met rockgitaren en heel veel partypower. Et voila: daar hebben we Mountain Crew op het podium. Deze Oostenrijkse band brengt de sfeer van het originele Oktoberfest moeiteloos over naar onze Deurningse feesttent. Een stukje winterse gezelligheid hartje zomer.

Bestel kaarten
Qmusic - Foute Party

Qmusic - Foute Party

Fout, fouter foutst! Terwijl iedereen een goede bodem bij de BBQ aan het leggen is, begint QMusic het foute uur op het podium. Wereldbekend en werelds gezellig. Zing alle foute hits mee en zorg dat je bijpassende dancemoves hebt. De perfecte aftrap voor dit weekend!

Bestel kaarten
Snollebollekes

Snollebollekes

We rammen de tentharingen extra diep in de grond vandaag want we gaan van links naar rechts! Met Snollebollekes op het podium hopen we dat de tent blijft staan. Jij in ieder geval zeker niet. Bekend van de hits ‘Vrouwkes’ en ‘De vloer is lava’, Rob Kemps zet van dorpsplein tot Ziggodome en van festival tot koeienstal álles en íedereen helemaal op z’n kop.

Bestel kaarten