Code voor in de

DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

DE GROOTSTE BOUWVAK BBQ van Nederland

Yabba-dabba-doo! Bouwvak it is! Juist nu verlang jij naar het grootste bouwvakfeest van Nederland. En dat weten wij maar al te goed! Daarom pakken we dit jaar groots uit met “De Grootste Bouwvak BBQ van Nederland" op vrijdag 29 juli 2022. 

Kom jij met collega’s, vrienden, familie, kennis of buurt genieten van het grootste BBQ festijn van Nederland? Ben jij een Fred, Barney of Wilma? Stel je eigen pakket samen of trek samen op met collega’s en regel dat jullie vakantieborrel onderdeel is van het grootste BBQ-feest van Nederland. 

Op het buitenpodium maken Bende van Ellende en Superzeroes er sowieso een super gezellige avond van!

Koop online je ticket inclusief consumpties en BBQ Duiten! Deze BBQ Duiten wissel je in bij een BBQ naar keuze. Zo bepaal jij zelf wat jij wilt eten van de BBQ. Wordt het een speklap of een heerlijk malse tomahawk?!

Superzeroes

Eejeejo, verlang jij ook zo terug naar die tijd? De tijd van TMF, Hyves & SMS? De jongens van SUPERZEROES nemen je mee in hun Tijdmachine! Warp 1.9 terug naar de jaren ‘00, waar je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok. Een act met non-stop zeroes, dansplaatjes & bomvol “ojaa”-momentjes!

Bende van Ellende

Deze ellendig goede combinatie liet al vele dansvloeren zweten in zowel binnen- als buitenland en staat garant voor maar liefst 15 jaar ervaring! Deze twee geboren entertainers zijn net zo energiek als ze eruitzien.

De angstaanjagend goede DJ en goedlachse MC serveren je de smerigste deuntjes en weten elk feest met hun uptempo sound direct naar hogere temperaturen te tillen.